Cum a reuşit Dragnea să evite întâlnirea cu protestatarii. A lăsat-o pe Dăncilă în urmă

19-04-2019 15:46


Dragnea la Botosani

Liderul PSD a participat vineri la Botoşani la o conferinţă a organizaţiei locale, une a fost primit atât de susţinători, cât şi de protestatari, pe care a reuşit să-i evite

Câteva zeci de protestatari s-au strând vizavi de Casa de Cultură din Botoşani, unde era organizată coneferinţa PSD, aşteptând venirea lui Liviu Dragnea scandând "PSD - Ciuma Roșie", "Ne-am săturat cât ne-aţi furat!" şi "Dragnea, PSD, nu vrem în URSS!"

 

 

Liderul social-democrat a evitat însă orice contact cu ei, intrând prin spatele clădirii, împreună cu Viorica Dăncilă. Premierul a mers cu Dragnea în maşină, dar când au coborât, liderul PSD a luat-o înaintea ei în viteză, lăsând-o în urmă fără să-i adreseze niciun cuvânt.

Dragnea a ieşit apoi şi pe uşa din faţă a Casei de Cultură, fiind înconjurat de simpatizanţi PSD. Protestatarii au rămas astfel izolaţi pe troturarul de vizavi, fiind separaţi de un cordon de jandarmi de susţinătorii PSD.

Alături de Dragnea, au mai venit la reuniune miniştrii Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Sorina Pintea, Marius Budăi și vicepremierul Daniel Suciu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO