Zeci de oi moarte zac pe un teren al primariei intr-o comuna din Giurgiu. "Cine poate sa omoare aceste animale nevinovate?"

04-02-2016 19:11

Dezastru intr-o comuna din Giurgiu. Zeci de oi moarte zac pe un teren de pasunat, care apartine primariei. Cazul poate fi o razbunare intre crescatorii de animale.

Stapanul crede ca oile au fost otravite intentionat, iar politistii investigheaza aceste morti suspecte.

Stapan oi: "Mi-au distrus munca, cine poate sa faca asa ceva, sa omoare niste animale nevinovate?"

Stapanul animalelor moarte isi plange necazul. 30 dintre cele 200 pe care le creste zac fara suflare dupa ce au mancat din boabele asezate, se pare, de o mana criminala, in calea turmei.

Chemat de urgenta, veterinarul comunei le-a administrat un antidot insa nu le-a putut salva pe toate.

Terenul apartine Primariei Baneasa din judetul Giurgiu, asa ca este exclusa varianta sa fie o razbunare din partea proprietarului caruia i s-ar fi calcat proprietatea. E o zona foarte extinsa unde, sustine proprietarul oilor, sunt gramezi de porumb si floarea soarelui amestecate cu substante toxice.

Viorel Rotaru, primar: "Este o nenorocire, dezastru, ce sa mai zic. Nu ne inchipuim cine ar fi putut face asa ceva."

Vecini: "Este ingrozitor, este o nebunie sa faci asa ceva. Acea persoana merita sa fie otravita asa cum a otravit oile."

Politistii au deschis o ancheta. 5 oi vor fi duse la laborator pentru analize. Restul, multe dintre ele gestante, vor fi incinerate.


VIDEO PROTVPLUS.RO