Rapid - Legia Varsovia: suporterii polonezi aveau cutite si droguri, dar au fost eliberati

Ultima actualizare: 18-10-2012 01:14

Suporterii polonezi au venit pusi pe scandal joi seara, la meciul cu Rapid, din grupa C a Ligii Europa, disputat pe Arena Nationala.

S-au enervat teribil cand au vazut cat de riguros sunt controlati la intrarea pe stadion si au sarit la fortele de ordine. Mai ales ca unii erau pegatiti de atac - aveau asupra lor, bine ascunse, petarde, cutite, dar si droguri.

In final, in loc sa sarbatoreasca victoria echipei Legia Varsovia, 30 de polonezi au ajuns la sectia de politie, pentru declaratii.

Cei 2.000 de suporteri polonezi au luat foc, cand au vazut ca meciul cu Rapid incepuse, iar ei inca erau tinuti la poarta de fortele de ordine, care i-au controlat din cap pana in picioare.

Controlul riguros si interminabil i-a scos din minti pe unii. Fara sa le pese de jandarmi, au inceput sa escaladeze gardul pentru a intra in stadion. Fara succes insa.

Politistii si jandarmii au gasit zeci de petarde, cutite si chiar droguri, pe care polonezii si le-au ascuns pe sub haine.

Abia la pauza, suporterilor gasiti "curati", li s-a permis sa intre pe stadion. Aici insa a inceput rafuiala cu galeria rapidista, spre care au aruncat cu mai multe obiecte.

Un tanar a ramas fara cateva degete si a fost dus la spital, dupa ce o petrada i-a explodat in mana.

Dupa ce au fost legitimati, suporterii polonezi au fost eliberati, ancheta urmand sa fie continuata la Varsovia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO