Radu Mazăre se grăbește să facă nuntă. "Cine ştie, poate mă trezesc şi cu un nepoţel!"


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 17:04
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 16:42
Categorie: Stiri actuale
Radu Mazăre se grăbește să facă nuntă

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a depus cerere la Penitenciarul Rahova pentru a se căsători pe data de 5 iulie, când își sărbătorește și ziua de naștere.

Radu Mazăre dorește să-și unească destinul cu aleasa inimii lui, Roxana, pentru ca apoi cei doi să fie nași pentru un alt cuplu care se va căsători la peniteniciar.

Fratele fostului primar, Mihai Mazăre, a precizat că acesta dorește să facă și cununia religioasă, însă conducerea penitenciarului este cea care decide dacă se poate face sau nu.

"Cel mai probabil, nu va fi cununie religioasă. În urma demersului făcut de Radu, personal de el, şi a demersului făcut de Lizeta Haralambie, avocata lui, pe această problemă, urmează să aflăm ce decizie ia penitenciarul. Şi dacă va fi de acord şi cu o cununie religioasă. Dacă nu, va avea loc după o perioadă”, a spus Mihai Mazăre pentru un post de televiziune, informează replicaonline.ro.

 

Mazăre și proaspăta soție vor fi nași pentru un alt cuplu

 

Mihai Mazăre a mai spus că nu va fi o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere condiţiile în care se va desfăşura evenimentul, ci va fi o ceremonie simplă.

Ulterior, proaspeţii însurăţei vor fi părinţi spirituali pentru un alt cuplu care se va căsători tot la peniteniciar. „Va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, o parte din familia Roxanei, o parte din familia lui. Apoi, după ce se vor căsători, vor cununa un coleg cu care a stat în perioada de carantină. Şi el se va căsători cu aleasa inimii lui, Maria”, a completat Mazăre.

„Cred că e o dovadă reciprocă de ataşament şi iubire reciprocă. El vrea să-i demonstreze Roxanei că apreciază la valoare maximă tot ce a făcut pentru el în aceşti ani, iar ea i-a fost fidelă, dar şi pentru ce o să urmeze. Cine ştie, poate mă trezesc şi cu un nepoţel!”, a încheiat Mihai Mazăre.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Replica Online

VIDEO PROTVPLUS.RO