Psiholoaga de la Spitalul Municipal din Oradea, arestata dupa ce a fost prinsa in flagrant luand mita. Cine este denuntatorul

14-01-2016 11:07


lavinia rat

O psiholoaga de la Spitalul Municipal din Oradea a fost arestata dupa ce a fost prinsa in flagrant luand mita 600 de euro, in timpul unei operatiuni a ofiterilor DGA Bihor.

Lavinia Rat, psiholoaga la sectia de Neuropsihiatrie din cadrul Spitalului Municipal, a fost denuntata de sora unei paciente cu afectiuni psihice. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Bihor, prim procurorul adjunct Maria Cotrau, Lavinia Rat a solicitat banii pentru a-i imparti cu membrii comisiei de evaluare psihologica, care urma sa o consulte pe sora denuntatoarei.

"In 2009, sora denuntatoarei a fost diagnosticata cu retard mintal sever si incadrata in grad de handicap grav, fiind obligata prin sentinta judecatoreasca la masura de siguranta a tratamentului medical. Din primele cercetari, inculpata a cerut banii pentru ca in urma evaluarii care urma sa se efectueze, comisia sa propuna instantei anularea obligatiei", a declarat marti Maria Cotrau pentru Bihoreanul.

In urma denuntului, luni seara, Rat a fost prinsa in flagrant dupa ce a incasat cei 600 de euro.

Lavinia Rat a fost reporter, moderator si producator la Transilvania TV, insa in ultimii ani s-a concentrat pe meseria de psiholog.
 

Sursa: Bihoreanul

VIDEO PROTVPLUS.RO