Un bărbat s-a urcat pe un stâlp, nemulțumit că nu se poate angaja după ce a fost la închisoare

Ultima actualizare: 22-01-2021 17:59

Un bărbat de 44 de ani, din Prahova, s-a încăpățânat să protesteze cocoțat pe un stâlp de telefonie mobilă din centrul orașului Mizil.

Este șomer și explică faptul că plătește enorm pentru o greșeală din trecut: nu se poate angaja pentru că a stat la închisoare. Ar vrea un teren să își ridice casă și să își recupereze copiii preluați de stat.

Povestea protestatarului capătă, pe alocuri, accente dramatice. Bărbatul are cinci copii, preluați de stat. Ar vrea să-i ia acasă, dacă ar avea unde. Ultima oară, a fost refuzat chiar de dimineață, când a și decis să urce pe stâlp.

Martor: ”Vrea să îi dea casa, vrea să îi dea serviciu”.

Nici rugăminţile rudelor sau ale trecătorilor, nici încercările negociatorului de la poliţie nu l-au înduplecat. După mai bine de șase ore, însă, a vrut să îşi spună povestea în faţa camerei de filmat.

Marius Daniel Ioși, protestatar: ”Vreau să lucrez nu mă baga nimeni în seamă spune toată lumea ai cazier. M-am supărat că m-am dus la domnul primar cu problema asta de ani de zile domne daţi-mi şi mie un teren un lot de casă să îmi fac şi eu cu familia mea cu copiii mei”.

Soţia lui spune și că vecinii îi necăjesc des. De multe ori, exagerat, au ajuns să se teamă pentru viețile lor.

Florica Iosef, Soţia protestatarului: ”Avem nişte vecini care beau toată ziua de dimineaţă şi până la 12 bea. Aseară de față cu organele de poliţie m-au luat la bătaie pentru simplu fapt că am întrebat de ce mi-aţi interupt lumina”.

Deocamdată se știe doar că aventura la înălţime a bărbatului se va sfârși cu amendă. Va fi sancţionat pentru tulburarea şi ordinea liniştii publice.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO