Șoferii din Gorj au ieșit la pescuit pe drumul către Tg. Jiu. ”Cu mașina mergem pe câmp”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un protest inedit a fost organizat luni, în Gorj. Supăraţi că o porţiune dintr-un drum judeţean arată ca după război, cu gropi imense, şoferii au ieşit la pescuit chiar pe şosea.

Înarmaţi cu undiţe, au sperat că astfel se vor face auziţi, iar autorităţile vor lua măsuri.

Sătui să îşi distrugă maşinile pe porţiunea de drum judeţean care face legătura între Târgu Jiu şi comună Stăneşti, şoferii, înarmaţi cu undite, au lăsat autoturismele deoparte şi au "pescuit" în gropile apărute în asfalt. Totul pentru a atrage atenţia autorităţilor.

"Maşina e în service cu braţul rupt, cu planetară ruptă”, spune un șofer.

"Ce facem dacă o să fie nevoie, Doamne fereşte, de o ambulanţă, nu avem ce face, o să moară liniştit şi cu inima împăcată că nu o să se facă gropile niciodată", spune alt localnic.

Craterele sunt greu de ocolit, spun oamenii. Aşa că unii dintre ei, disperaţi, circula pe câmp.

"E o soluţie extraordinară să o luăm pe câmp, că - după cum vedeţi  - pe asfalt, să-i zicem asfalt, în ghilimele, nu se mai poate circula", explică un conducător auto.

În zonă, lucrările de asfaltare au început în urmă cu două săptămâni. Dar pentru că iarna a revenit în forţă, muncitorii au fost nevoiţi să se oprească.

Drumul este administrat de Consiliul Judeţean Gorj, care dă asigurări că are banii necesari pentru a reabilita complet şoseaua în această primăvară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO