Infotrafic: Starea drumurilor, marți, 20 martie

ninsoare pe strada in Pitesti
Pro TV

Centrul Infotrafic transmite că se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea de sud a ţării.

UPDATE 11:50 Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş, judeţul Caraş - Severin, unde anterior a avut loc un eveniment rutier, în care un tir a derapat la kilometrul 426, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a blocat un sens de mers.

UPDATE 10:30 Circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir pe DN7, în zona localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu, după ce anterior a fost oprită total, pentru a repune pe roţi un tir care a derapat la kilometrul 253. Se estimează reluarea circulaţiei şi pe celălalt fir în cursul prânzului, având în vedere că pe carosabil a rămas împrăştiată marfa acestuia.

UPDATE 9:40 Circulaţia rutieră este oprită momentan pe ambele sensuri de mers ale DN7, în zona localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu, pentru a repune pe roţi tirul care a derapat în cursul dimineţii, într-o curbă la kilometrul 253, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea.

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Citește și
a2
Infotrafic: Trafic închis pe A2 din cauza ploii înghețate. Starea drumurilor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Caraş-Severin, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, din cauza a două evenimente rutiere în care au fost implicate două tiruri care au derapat ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu zăpadă: primul pe DN57B, la kilometrul 39, în apropierea localităţii Bozovici, iar al doilea pe DN6, la kilometrul 426, între localităţile Teregova şi Armeniş. În niciunul dintre cele două evenimente nu au rezultat victime şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 10:00.

De asemenea, din aceeaşi cauză, s-a produs un eveniment similar pe DN7, în apropierea localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu, în care un tir a derapat într-o curbă la kilometrul 253, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea. Traficul se desfăşoară pe celălalt sens de mers, alternativ şi se estimează realuarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 08:00.

Totodată, pe DNCB, în localitatea Pantelimon, a avut loc un accident rutier, în care un autoturism care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu un strat subţire de zăpadă, a derapat şi a intrat într-o dubă care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat 2 persoane rănite. În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea acordării de îngrijiri medicale victimelor şi efectuării cercetării locului faptei.

Referitor la condiţiile meteorologice, precizăm că nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea de sud a ţării, aflată sub incidenţa unui cod galben de ninsori, precipitaţii mixte, vânt şi polei. Drept urmare, recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă, să circule cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile maşinii, să utilizeze în special frâna de motor, să nu efectueze depăşiri riscante, să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să adopte continuu o conduită preventivă la volan.

În continuare, din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, se circulă îngreunat în: judeţul Bacău, pe DN12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, în judeţul Buzău, pe DN10 Buzău - Braşov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri, în judeţul Vâlcea, pe DN64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134 şi pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita şi Vrancea.

Drumuri cu restricții de tonaj nu sunt anunţate.

În final vă informăm că, din cauza vântului puternic, începând din această dimineaţă, de la ora 05:00, a fost închisă bara Sulina.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și...
Infotrafic: Trafic reluat pe A2, drumuri naționale cu circulație îngreunată de inundații
Infotrafic: Trafic reluat pe A2, drumuri naționale cu circulație îngreunată de inundații

Circulaţia rutieră este îngreunată, luni dimineaţă, din cauza inundării şoselei, pe DN 12B, în judeţul Bacău, pe DN 10 Buzău - Braşov şi pe DN 64, în Vâlcea, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Infotrafic: Trafic închis pe A2 din cauza ploii înghețate. Starea drumurilor
Infotrafic: Trafic închis pe A2 din cauza ploii înghețate. Starea drumurilor

Infotrafic, centru specializat al Poliţiei Române, informează că, din cauza precipitațiilor, pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă.

Recomandări
Klaus Iohannis: În acest moment România încă nu îndeplineşte criteriile privind aderarea la Zona Euro
Klaus Iohannis: În acest moment România încă nu îndeplineşte criteriile privind aderarea la Zona Euro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în acest moment România nu îndeplineşte, deocamdată, criteriile privind aderarea la zona euro, subliniind că nu este realist ca ţara noastră să fixeze un termen pentru aceasta.

Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar
Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar

Ungaria nu îl va aresta pe preşedintele rus Vladimir Putin dacă acesta ar intra pe teritoriul ungar, întrucât nu ar exista niciun temei juridic, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban.

ASF: Poliţele de asigurare emise de Euroins rămân valabile şi după publicarea deciziei de retragere a autorizaţiei
ASF: Poliţele de asigurare emise de Euroins rămân valabile şi după publicarea deciziei de retragere a autorizaţiei

Poliţele de asigurare emise de Euroins România îşi păstrează valabilitatea şi după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizaţiei societăţii, dacă posesorii lor nu aleg să le denunţe.