Protest cu banderole albe la TNB, față de OUG 7. Mesajul actorilor pentru Tudorel Toader


Ultimul update: Duminica 03 Martie 2019 20:11
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019 18:54
Categorie: Stiri actuale

După aproape două săptămâni de proteste în toată țara împotriva Ordonanței 7 care a modificat Legile justiției, actorii sunt alături de manifestanți.

Duminică seară, în fața Teatrului Național din București, nume de prestigiu ale scenei româneşti au purtat banderole albe în semn de susținere față de magistrații care au atras atenția că este amenințată independența justiției.

Protestul actorilor Teatrului Naţional s-a desfăşurat în faţa teatrului, printre participanţi aflându-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ. Mihai Călin, Marius Manole.

"Nu e un spectacol. Nu e uşor să vii şi să protestezi, este un risc asumat. Dacă lucrurile merg normal într-o ţară, nu ai de ce să protestezi. Totul merge din ce în ce în ce mai prost", a declarat Victor Rebengiuc, în aplauzele celor prezenţi.

"Ce se întâmplă în ţară este ceva ruşinos", a declarat şi Mariana Mihuţ.

Actorul Marius Manole este cel care, de fapt, a anunţat în cursul acestei săptămâni intenţia artiştilor de a se solidariza cu manifestaţiile organizate de magistraţi pe tema Ordonanţei de modificare a legilor justiţiei.

Protestatarii aveau o bucată mare de pânză pe care scrie "Tudorele, abrogă OUG 7".

De asemenea, unii dintre manifestanţi aveau pancarte pe care scria: ”Independenţa justiţiei", "Tudorel, demisia".

Actorul Marius Manole a anunţat că duminică, înaintea spectacolului "Revizorul" de la Teatrul Naţional, va fi alături de colegii săi în faţa teatrului, purtând o banderolă albă la mână, banderolă pe care o vor purta până când OUG va fi retrasă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Protest în Capitală față de OUG 7. 2.000 de oameni au scandat în stradă. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO