Propunere de control judiciar pentru fiul lui Dincă, după ce a bătut mai mulți jurnaliști

Ultima actualizare: 18-12-2019 11:08
Fiii lui Dinca
Pro TV

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri că poliţiştii vor propune ca Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, să fie cercetat sub control judiciar, după ce ar fi agresat mai mulţi jurnalişti.

„Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat ieri (marţi - n.r.). Astăzi se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă", a spus Licu, la CSM.

În cursul zilei de marţi, mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă, potrivit Agerpres.

„Astăzi, la ora 15:01, prin apel la 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de un bărbat pe care doreau să îl intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii", informa Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5.

Potrivit unor informaţii apărute în presă, fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului de mai mulţi jurnalişti. La vederea lor, acesta ar fi intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO