Prognoza meteo pana marti, 17 septembrie 2013. Cand se vor opri ploile


Ultimul update: Marti 17 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Sambata 14 Septembrie 2013 10:02
Categorie: Stiri actuale
Toamna

Sambata, 14 septembrie 2013, valorile termice vor scadea in toata tara, vremea devenind racoroasa, cu precadere in nord-est.

Innorarile vor fi temporar accentuate si, mai ales in timpul zilei, va ploua pe arii relativ extinse, exceptand Oltenia si vestul Munteniei unde ploile se vor semnala pe suprafete mici. Vantul va prezenta intensificari locale, in special in est si in sud-est, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

In Bucuresti, vremea va deveni racoroasa, astfel ca temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade. Cerul va prezenta innorari temporare in cursul zilei, cand trecator va mai ploua, apoi se va degaja. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.

Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

DUMINICA, 15 septembrie 2013

In tara, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoara, astfel ca in jumatatea de sud a tarii, unde cerul va fi variabil, vor deveni normale pentru aceasta perioada din an.

Mai racoare va fi in nord, centru si nord-est, unde vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in cursul zilei in sudul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in depresiuni si 28 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime intre 5 si 15 grade, mai scazute in depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 12...13 grade, usor mai coborata in zonele periferice.

Presiunea atmosferica va continua sa scada.

LUNI, 16 septembrie 2013

In tara, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in estul Transilvaniei si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai coborate in depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade, usor mai coborata in zonele periferice.

MARTI, 17 septembrie 2013

In vestul, centrul si nordul tarii, innorarile se vor accentua si mai ales in a doua parte a intervalului va ploua pe arii extinse. Ploile vor fi si sub forma de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restranse, in cursul noptii.

Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in vestul si nord-vestul tarii si 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 7 si 18 grade.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea cand vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.  

LA MUNTE,

Sambata, 14 septembrie: Valorile termice vor scadea fata de ziua precedenta, vremea devenind racoroasa. innorarile vor fi temporar accentuate si, mai ales in timpul zilei, va ploua pe arii relativ extinse. Vantul va prezenta intensificari, iar in zona inalta va sufla tare.

Duminica, 15 septembrie: Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoara, fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil cu innorari temporare in cursul zilei, cand pe arii restranse va ploua slab. Vantul va avea intensificari.

Luni, 16 septembrie: Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre seara si noaptea in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat

Marti, 17 septembrie: Innorarile se vor accentua si mai ales in a doua parte a intervalului va ploua pe arii extinse. Ploile vor fi si sub forma de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Vantul va avea intensificari. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

LA MARE

Sambata, 14 septembrie: Vremea va fi rece si se mentine instabila. Cerul va fi variabil, temporar mai noros ziua in primele ore cand temporar vor cadea averse slabe de ploaie.Vantul va sufla moderat cu intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 21 de grade. iar cele minime intre 12 si 14 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.

Duminica, 15 septembrie: Vremea va fi racoroasa si se va ameliora ca aspect.. Cerul va fi variabil, temporar mai noros ziua cand trecator vor fi ploi slabe in nordul zonei. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 24 de grade, iar cele minime intre 13 si 15 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.

Luni, 16 septembrie: Vremea va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.

Marti, 17 septembrie: Vremea va fi in general frumoasa si relativ normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime intre 17 si 18 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.

Sursa: Pro TV

Tags: meteo, vremea, prognoza,

VIDEO PROTVPLUS.RO