Profiler-ul ce îl va studia pe Dincă: "Dacă nu pot abuza în familie, pedofilii ies pe stradă"

Ultima actualizare: 03-09-2019 19:30

Fiindcă Gheorghe Dincă a mărturisit până acum doar că le-ar fi răpit şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, procurorii DIICOT au cerut ajutorul singurului ofiţer specializat în analiza comportamentala din Poliţia Română.

Profiler-ul Poliţiei Române, ofiţerul care a reuşit până acum să intre în minţile mai multor criminali periculoşi, are misiunea de a face profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă. El trebuie să afle ce anume l-ar fi putut determina să fie atât de violent, dacă a minţit sau nu când a vorbit despre ororile din casa lui din Caracal şi dacă a făcut sau nu alte victime, nu doar Alexandra şi Luiza, cele două tinere pe care el a mărturisit că le-a răpit şi ucis.

Dorin Dumitran este ofiţerul şcolit la FBI care va încerca să îl studieze pe Dincă, dar şi să îl convingă să vorbească mai mult decât a făcut-o până acum despre presupusele sale agresiuni sexuale soldate, probabil, cu uciderea victimelor şi incinerarea lor.

DORIN DUMITRAN, OFIŢER PSIHOLOG "ANALIZĂ COMPORTAMENTALĂ": "Oriunde şi din partea oricui ar putea apărea un factor declanşator care să îl determine să iasă să caute copi. Aceste fenomene care ţin de lumea fanteziilor sexuale, se petrec doar în lumea intimă, în planul personalităţii sale. Dacă nu pot abuza în familie, pedofilii ies pe stradă."

Profilerul de la IGP a reuşit până acum să rezolve cazuri dificile de agresiune sexuală, unele chiar cu autor necunoscut iniţial.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO