Profesor din Iași, depistat infectat cu coronavirus. Ar fi luat contact cu 70 de colegi

Ultima actualizare: 13-09-2020 17:22
scoala
StirilePROTV

Un profesor din Iași a fost depistat pozitiv la testul COVID, chiar înainte de începerea școlii. Acesta a intrat în contact cu alți 70 de colegi, la o ședință de consiliu, astfel că DSP analizează dacă se impune amânarea începerii anului.

Profesorul infectat cu coronavirus este de la Colegiul Gheorghe Asachi din Iași, iar reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au confirmat faptul că există un caz de profesor îmbolnăvit cu Covid-19, însă deocamdată nu pot oferi mai multe detalii deoarece se realizează ancheta epidemiologică, la DSP, arată publicația Ziarul de Iași.

Din primele informații, profesorul în cauză ar fi petrecut două ore la ședința de consiliu a Colegiului Gheorghe Asachi, la care au participat peste 70 de colegi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Iași a precizat că nu se pune problema amânării deschiderii școlii , arată sursa citată.
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Iași urmează să decidă dacă elevii de la Colegiul „Asachi” vor începe orele luni, pe 14 septembrie, sau vacanța lor se va prelungi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO