Discutii despre "placeri carnale", eleve umilite si pisica reincarnata. Acuzatii la adresa unei profesoare de limba engleza

09-03-2015 17:40


Acuzatii grave ameninta reputatia unei profesoare de limba engleza, angajata la unul dintre cele mai bune licee din Craiova.

Elevii acesteia au povestit acasa ca doamna i-a cerut la ora unei fete de clasa a 11-a sa explice in limba lui Shakespeare, ce intelege prin: placeri carnale. Pentru ca nu ar fi la prima abatere, parintii adolescentilor au facut reclamatii.

Parintii elevilor de la Colegiul National "Carol I" din Craiova sunt scandalizati si pusi pe facut plangeri. Ei spun ca acest incident nu ar fi singular. De pilda, profesoara de limba engleza i-ar fi ridicat unei fete fusta in fata clasei ca sa o umileasca.

Parinte: "Doamna profesoara le spune la clasa ca are un pisic pe care il chema Tomas si este reincarnarea unui barbat care, atunci cand se dezbraca dumneai, se uita la ea, eu am luat atitudine. Am zis ca nu mi se pare ceva normal."

"O eleva a fost scoasa la tabla si pusa sa explice in limba engleza ce intelege ea prin subiectul placeri carnale. Ii jigneste", spune un alt parinte.

Profesoara in varsta de 50 de ani lucreaza la acest liceu din Craiova de 15 ani. Nu a mai avut plangeri pana acum.

Mircea Chilom, director adjunct CN Carol 1 Craiova: "Este vorba despre majoritatea parintilor de la grupa, care ne-au semnalat anumite probleme legate de ceea ce se intampla la ora de engleza".

Mihaita Stoica, purtator de cuvant ISJ Dolj: "In zilele urmatoare o sa fie inaintat un raport cu cele constatate, raport dupa care conducera scolii va decide in consecinta si in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Ramane la decizia unitatii de invatamant daca va declansa sau nu procedura."

Profesoara in cauza risca sa fie sanctionata disciplinar. Deocamdata a refuzat sa comenteze acuzatiile care i se aduc.

VIDEO PROTVPLUS.RO