Prințul Harry credea că Meghan Markle ar fi putut muri ca Prințesa Diana. Îi era teamă că „istoria se repetă”

Dată publicare: 01-03-2021 12:30
Dată actualizare: 01-03-2021 18:56


Harry, Meghan

Prinţul Harry se temea că soția lui ar fi putut muri într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de paparazzi, exact cum s-a întâmplat cu mama lui, prințesa Diana.

Din acest motiv a renunțat la îndatoririle regale, i-a mărturisit prințul Harry realizatoarei TV Oprah Winfrey.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă", a spus Harry, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana, care era urmărită de presa tabloidă britanică şi a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de maşină la Paris, pe 31 august 1997, după divorţul de prinţul Charles, relatează Agerpres.

În timpul interviului, Harry, 36 de ani, a stat lângă Meghan, în vârstă de 39 de ani, şi a ţinut-o de mână. Cuplul a anunţat în februarie că aşteaptă al doilea copil.

„Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine", a spus Harry. „Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani", a mai spus el.

„A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt", a adăugat Harry.

În secvențele deja difuzate, Oprah Winfrey afirmă că orice subiect poate fi discutat şi, la un moment dat, îi spune cuplului "aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici", inclusiv că situaţia lor a fost "aproape de netrecut".

Înainte de a se muta în California, cuplul s-a plâns de modul în care tabloidele britanice o tratau pe Meghan, cu tată alb şi mamă de culoare, cei doi susţinând că unele dintre afirmaţii aveau rolul de a intimida ori erau rasiste.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO