Primul om concediat pentru scandalul pozelor in care seful DIAS Constanta apare dezbracat


Ultimul update: Joi 15 Noiembrie 2012 06:44
Data publicarii: Luni 12 Noiembrie 2012 18:59
Categorie: Stiri actuale

Scandalul in care seful DIAS Constanta a pozat dezbracat alaturi de mai multi colegi dupa un antrenament nu a ramas fara urmari.

Ministrul Administratiei si Internelor a anuntat ca va semna actele de pensionare pentru comisarul sef Emanoil Marcu. Fotografiile, in care seful trupelor DIAS Constanta apare fara haine, cu o arma de asalt in mana si cu o peruca, au declansat o ancheta interna. Un agent de politie din cadrul Servicului pentru Actiuni speciale care ar fi dat pozele publicitatii a fost concediat, iar altul este cercetat disciplinar.

In fotografiile publicate pe Cancan.ro seful trupelor speciale de interventie ale politiei din Constanta, comisarul sef Emanoil Moraru, apare intr-o postura cu mult diferita decat cea in care si-a obisnuit colegii si superiorii.

Dezbracat, "inarmat" cu o peruca si o pusca de asalt, politistul pare bine dispus, alaturi de alti patru camarazi. Imediat dupa aparitia lor, comisarul a recunoscut ca el este cel din imagini dar spune ca totul a fost o gluma intre colegi. Ca sa se razbune pentru un conflict mai vechi, unul dintre ei le-a facut publice.

Ancheta declansata de sefii Politiei din Constanta a scos la iveala faptul ca fotografiile au fost realizate chiar de un luptator DIAS. Acesta a fost concediat chiar luni pentru ca a fost condamnat intr-un dosar penal in care era acuzat ca nu a respectat regimul armelor si munitiilor. Comisia de verificare sustine ca mai cerceteaza disciplinar un alt agent de politie si el implicat in acest scandal.

Seful trupelor DIAS Constanta a afirmat ca i-a cerut persoanei care a facut fotografiile, acum doi ani, sa le stearga.

Luni, insa, reactia ministrului de Interne a fost foarte dura.

Ministrul a precizat ca va semna dosarul de pensionare pentru comisarul sef Emanoil Moraru, care si-a depus actele cu mai mult timp inainte de izbucnirea acestui scandal.

Comisarul este si singurul negociator recunoscut international din Dobrogea, si a fost pregatit de agentii FBI specializati in negocieri.

Tags: dias, imagini,

Imagini cu seful DIAS dezbracat la antrenamente, publicate in presa. Politia face ancheta
Politistii, asa cum nu au mai fost vazuti. Un set de fotografii stau drept dovada. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO