Primarul care a irosit 10 MILIOANE de lei ca sa asfalteze un drum ce se opreste in padure: "Pe aici nu trece decat ursu'"

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

Romania pare lumea paradoxurilor si inca un exemplu vine sa intareasca aceasta idee.

Intr-o tara unde constructia de autostrazi pare o utopie, 10 milioane de lei s-au dus, in Prahova, pentru asfaltarea unui drum de nici un kilometru, aflat la marginea unei localitati si care se opreste brusc... intr-o padure.

Este investitia facuta de fostul primar pentru un drum inchis 4 luni pe an. Asta in conditiile in care ulitele batute zilnic de locanlnici au ramas... "pitoresti" - acoperite de pamant.

Localnic: "Aici este padurea Iuda si aici incepe asfaltul. Pentru cate masini? Pentru cele cateva masini care trec zilnic pe acest drum s-au investit 102 miliarde de lei vechi."

Drumul care s-a bucurat de atata atentie este un drum comunal de la marginea localitatii Provita de Sus.

Localnic: "Aici este o zona pustie iarna. Aici nu trece decat ursu' de la hibernare. Are asfalt, asta e folosit foarte rar si rostul lui este 0."

Cu acesti bani, fostul edil ar fi asfaltat toate ulitele din zona, spun localnicii, care marturisesc ca si-ar fi dorit si ca iluminatul public sa functioneze. Bani s-au investit, dar becurile nu au functionat pana acum, se plang oamenii. In plus, multe podete stau sa se prabuseasca.

Localnica: "Uite, daca a venit seara, scapai si vii jos. Nu a facut nimic administratia asta."

Fostul primar, care a avut 3 mandate, spune insa ca are cu ce sa se mandreasca.

Elen Cosmoiu, fost primar: "Este o investitie mai mult decat utila pentru a dezvolta aceasta zona, pentru viitor acel drum inseamna foarte mult pentru cine vrea sa inteleaga. Acolo este un minunat... cea mai tare panta este pusa catre soare si se duce zapada din start. E facut tot pe fonduri europene si tot pe GAL. Stiti de ce nu functioneaza? Am avut un consiliu care nu a vrut sa faca treaba."

Intre timp, turistii se lasa in continuare asteptati la Provita de Sus.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO