Iohannis: „Proiectele de infrastructură din zona Moldovei sunt de maximă importanţă”

02-12-2020 07:09


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău – că prin ”grija” guvernanţilor pesedişti, ”Moldova a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua”.

”Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedită inutilă, că pentru Moldova au fost inutili”, a declarat şeful statului, afirmând că nu laudă Guvernul PNL, ci doar arată cum stau lucrurile.

”Nu este niciun secret că Moldova, prin «grija» guvernanţilor pesedişti, a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări”, a declarat, miercuri, Klaus Iohannis, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

Preşedintele susţine că ”proiectele de infrastructură din zona Moldovei sunt de maximă importanţă şi vor fi realizate”.

”Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, că pentru Moldova au fost inutili, nu au rezolvat nimic, nici pentru restul ţării. (...) Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali şi Guvernul liberal. Nu îi laud, pur şi simplu arât cum stau lucrurile şi pentru oamenii de aici”, a mai afirmat şeful statului, precizând că ministrul Transporturilor a atras fonduri europene importante pentru realizarea proiectelor de infrastructură.


VIDEO PROTVPLUS.RO