Preparatele traditionale romanesti care au cucerit in ultimele zile Bucurestiul la targul Indagra
Tot ce are mai bun si mai gustos de vanzare satul romanesc s-a adunat zilele acestea in Bucuresti.
Mestesugari iscusiti, bucatari de seama, ciobani, fermieri si gospodine si-au scos la mezat roadele muncii de peste an la targul Indagra.
Totul este de fapt o provocare pentru tarani care concureaza unii cu altii ca sa-i atraga pe amatorii de produse romanesti adevarate.
Ca sa intre repede in atmosfera targului, un domn a descoperit "apa de gura din zeama de pruna", cu tot cu instructiuni de folosire.
Oamenii veniti din 50 de sate s-au caznit care cum au putut sa atraga atentia cumparatorilor. Mai intai cu metode stravechi, apoi cu preparate de sezon.
In multimea dezordonata de la Indagra unii au gasit locul perfect sa se pregateasca de iarna cu o pereche de ciorapi de lana.
A avut loc si o licitatie de vaci de rasa, in care prezentarea animalelor a fost doar pentru cunoscatori:
La targ au fost aduse peste 20 de rase pentru carne si lapte, dar si o turma intreaga de oi, care vor mai paste in Capitala inca o zi, pentru ca expozitia cu vanzare se incheie duminica.