Preot filmat când butona telefonul în timp ce spovedea un credincios. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului

Ultima actualizare: 06-03-2020 16:44
Preot filmat în timp ce umbla pe telefon când spovedea un credincios

Un preot din Năvodari a fost filmat când butona relaxat telefonul în timp ce spovedea un credincios. ”Poate era ceva urgent”, a fost reacția omului lui Dumnezeu, cunoscut și pentru afacerile sale din Mamaia.

Conexiune cu Dumnezeu, direct prin telefon, dezvăluie Replica de Constanța, care publică o filmare în care se vede cum un preot butonează telefonul, în biserică, în timp ce spovedea un credincios.

Este vorba despre preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii ”Buna Vestire” din Năvodari, care a avut și o reacție pe măsura gestului său.

Contactat pentru explicații, slujitorul Domnului i-a certat pe jurnaliștii care au publicat filmarea: ”Nu stau pe telefon în timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară!”.

Urgența invocată de preot putea fi și una de afaceri, din moment ce omul lui Dumnezeu de la malul mării este, deopotrivă, și un prosper și activ om de afaceri.

Potrivit sursei citate, preotul Andrei Salomia a depozitat la un moment dat în biserică piesele de mobilier care urmau să ajungă pe terasa deținută de fiul său în stațiunea Mamaia.

De asemenea, preotul care stă pe telefon când spovedește credincioșii este proprietarul mai multor căsuțe de vacanță, pensiuni și chiar un bloc de locuințe.

”Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni și voi face turism. Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a fost explicația preotului.

Reacția Arhiepiscopiei Tomisului

 

Arhiepiscopia Tomisului a reacționat viavi de articolele apărute în media despre preotul care butona telefonul în timp ce spovedea un enoriaș.

Părintele Andrei Salomia nu a încălcat Taina Sf. Spovedanii.
Părintele a oprit spovedania, fiind nevoit să răspundă urgent unei solicitări urgente din partea altor credincioși, transmite Arhiepiscopia Tomisului,

Totodată, Permanența Arhiepiscopiei Tomisului a recomandat părintește părintelui ca, în astfel de situații, să lase telefonul cuiva de încredere, pentru o comunicare mai eficientă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO