Ariel Chiş anunţă că se retrage de pe lista USR pentru CGMB. Clipul controversat în care apare

Ultima actualizare: 06-03-2020 21:01
Ariel Chiș
Facebook.com

Ariel Chiş, care se afla pe poziţia a doua pe lista USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, anunţă că se retrage, ”după mai multe zile foarte grele”, acuzând un linşaj mediatic.

 

”După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viaţă, zi de zi, noapte de noapte”, a scris Ariel Chiş pe Facebook.

Acesta anunţă că va rămâne alături de USR.

”Ştiu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează şi cum suntem diferiţi de orice altceva a existat până acum. Am nişte colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda şi îi voi susţine. În încheiere, vreau să le mulţumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obţinut locul 2. Vreau să mulţumesc şi zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linşat mediatic şi m-au încurajat să rămân puternic şi să nu pun la suflet. De asemenea, nu uitaţi, România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acesta este sloganul USR din 2016 pentru care am intrat în viaţa politică. Voi continua”, a mai scris Chiş.

Clipul controversat în care apare Ariel Chiș

 

Ariel Chiş, al doilea pe lista de candidaţi ai USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), apare într-un controversat videoclip, ironic la adresa prenumelui său.

Membri ai partidului au precizat pe reţelele de socializare că filmuleţul este mai vechi şi că a fost distribuit pe un grup intern al USR pentru amuzamentul colegilor, potrivit News.ro.

Sub sloganul „În sfârşit, ai cu cine!” al partidului, Chiş începe prin a spune: „Sunt Ariel şi am venit să fac curăţenie în politica românească”.

Cu o cutie de detergent în mână, candidatul USR începe să cânte: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel/ Ariel, Ariel/ Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă”.

Cel mai USR-ist dintre USR-işti, după cum se autointitulează Chiş, care în urmă cu câţiva ani era membru PSD, a continuat: „Chiş, piş, lapte, griş, drăguţ ca un caniş”.

La începutul săptămânii, USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul General al Capitalei: Ana Ciceală, Ariel Chiş, Manuela Mureşan, Elena Tudose, Gabriel Rău, Cosmin Smighelschi, Andrei Rigu, Luminiţa Şerban, Valentin Necula, Dan Milea, Roxana Cantea, Ştefania Petre, Ştefan Stofor, Mihnea Dobre şi Alexandru Surcel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO