Premieră pentru polițiștii bucureșteni. Sală de jocuri, jefuită de o femeie

Ultima actualizare: 17-09-2020 13:01
politia investigatii criminale
Shutterstock

O femeie a jefuit o sală de jocuri, în sectorul 4 al Capitalei. Femeia acuzată de tâlhărie a fost prinsă rapid de polițiști care au găsit asupra ei și suma sustrasă din sala de jocuri.

Casiera unei săli de joc a sunat la Poliție, marți seară spunând că a fost tâlhărită de o femeie, care a bătut-o și i-a luat încasările din ziua respectivă, adică 3.000 de lei.

Un echipaj de poliție a ajuns în scurt timp și au găsit-o pe suspectă chiar în apropiere. La percheziția corporală au fost găsșiți banii furați, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.

„Secţia 26 a fost sesizată, marţi, în jurul orei 19,00, de casiera unei săli de joc cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu într-o încăpere în care accesul publicului este restricţionat, a intrat o femeie care, prin violenţă, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la 3.000 lei, apoi aceasta a părăsit locaţia.

Poliţiştii au depistat în zonă o tânără de 26 de ani bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind imobilizată şi condusă la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă” a comunicat Poliția Capitalei.

Femeia de 26 de acuzată de comiterea faptei a fost reţinută, iar suma furată a fost restituită victimei. Procurorii au dispus însă doar măsura controlului judiciar pentru suspecta de 26 de ani, cercetată pentru tâlhărie calificată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO