Prefectul Capitalei propune închiderea seara a parcurilor: „Mulţi tineri se întâlnesc”

Ultima actualizare: 02-11-2020 13:34
Restricțiile au fost prelungite în București pe...
Prefectul Capitalei propune închiderea seara a pa...

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis să sesizeze Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) pe tema închiderii seara a parcurilor, a anunţat, luni, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Incidența infectărilor este în creștere - 3.91 la mia de locuitori - luni. Tinerii care se întâlnesc în parcuri reprezintă o mare problemă, crede prefectul Traian Berbeceanu.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu: În unanimitate s-a decis menţinerea măsurilor care se afla încă în vigoare până la 12 noaptea. Nu s-a considerat necesar la acest moment să fie introduse măsuri restrictive noi. Aşadar, măsurile care sunt în vigoare vor continua din seara asta la ora 12:00, până pe 16 noiembrie, ora 12:00. Eu persoanal şi colegii am apreciat că nu sunt suficient de bine aplicate măsurile existente şi în sensul acesta ne vom canaliza eforturile. Mulţi tineri se întâlnesc în parcuri şi au loc adevărate petreceri fără respectarea normelor.
Reporter: Și atunci s-ar impune închiderea parcurilor?
Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu: Noi aşa am apreciat şi urmează să facem o sesizare către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO