Postarea lui Marian Godină, după ce a fost prins ucigaşul poliţistului din Timiş

Ultima actualizare: 04-06-2019 07:43
Marian Godina
Pro TV

Marian Godină a postat o fotografie inedită marţi dimineaţă, după ce a fost prins Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist cu 2 zile în urmă.

Imaginea postată de Marian Godină este tot din momentul prinderii lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist din Timiş şi a rănit un al doilea. "Din păcate, nu a opus rezistenţă", a scris Godină.

În decembrie 2017 Marian Godină a trecut la Serviciul pentru Intervenţii şi Acțiuni Speciale (SIAS), care are misiunea să intervină în situații de mare risc: în cazul jafurilor sau atacurilor comise de infractori înarmați, participă la prinderea infractorilor periculoși ori violenți, desfășoară acțiuni pentru eliberarea persoanelor răpite și sechestrate.

 

Ucigaşul, prins de o echipă SIAS, unitatea din care face parte şi Godină

 

Ucigaşul a fost prins de o echipă SIAS la 7 km de locul crimei. Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră.

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge. În momentul capturării, nu a opus rezistenţă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO