Crimă din gelozie. Un bărbat l-a executat pe presupusul amant al soției


Ultimul update: Marti 06 August 2019 20:37
Data publicarii: Marti 06 August 2019 12:50
Categorie: Stiri actuale

Scene desprinse parcă dintr-un film cu mafioţi s-au derulat marți noapte, într-o localitate de lângă Bucureşti.

Un bărbat a fost împuşcat de două ori de rivalul lui în dragoste şi a murit pe loc. 11 ore l-au căutat poliţiştii pe individul extrem de periculos, care era şi înarmat. L-au găsit în cele din urmă lângă locuinţa sa, în timp ce încerca să fugă pe un câmp.

La ora trei dimineaţa, locuitorii de pe o stradă din localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, au auzit focuri de armă. După câteva minute aveau să afle că un vecin, un bărbat de 42 de ani, fusese executat cu două focuri de armă în faţa casei. Cu răni grave, victima a murit pe loc.

Înainte de a comite crima, suspectul a mers pe jos de la un capăt la altul al străzii. O cameră de supraveghere de pe stradă l-a surprins în timp ce mergea liniştit spre locuinţa victimei şi îşi verifică arma la piept.

Anchetatorii au aflat apoi că motivul crimei ar fi fost gelozia. Suspectul era supărat că victima ar fi avut relaţie cu soţia lui.

La aproximativ 11 ore de la momentul crimei, poliţiştii l-au găsit pe suspect. Au înconjurat casa lui, însă au acţionat cu precauţie, fiindcă aveau informaţi că este posibil ca fiica lui să fie în casă, iar individul să fie în continuare înarmat. L-au prins abia atunci când acesta a vrut să fugă pe un câmp de lângă casă.

Suspectul, cercetat acum pentru omor calificat, nu avea arma la el în momentul capturării. Poliţiştii caută acum pistolul şi trebuie să afle cum a fost posibil ca bărbatul să facă rost de o armă letală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Polițist găsit împușcat în cap lângă un cimitir din Suceava. Ce s-a întâmplat
Șase persoane împușcate mortal au fost descoperite într-o casă. Ce au aflat polițiștii
Polițist împușcat în concediu. A fost deschisă o anchetă
VIDEO PROTVPLUS.RO