Politistii il cauta de mai bine de un an pe un clujean pentru ceea ce a facut intr-un autobuz. Agentii cer ajutorul oamenilor


Ultimul update: Vineri 03 Februarie 2017 00:19
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2017 13:03
Categorie: Stiri actuale
barbat Cluj

Un barbat din Cluj care a pulverizat cu un spray iritant spre doi controlori de bilete este cautat de politisti de mai bine de un an.

Pentru ca nu a fost gasit pana acum, oamenii legii au facut publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere in speranta ca cineva il va recunoaste pe individ.

Barbatul se afla in autobuzul care circula pe ruta 24 din Cluj-Napoca, cand controlorii i-au cerut sa le arate biletul de calatorie. Pentru ca nu cumparase unul, individul a incercat sa scape fara amenda. Omul a scos din buzuar un spray lacrimogen si i-a atacat pe cei doi angajati ai companiei de transport, dupa care s-a facut nevazut.

Politistii il cauta din luna decembrie 2015 si cer acum ajutorul cetatenilor ca sa il prinda pe agesor. Cine il recunoaste in imaginile surprinse de camerele de supraveghere este rugat sa sune la 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO