Sase barbati, condamnati la 38 de ani de inchisoare. Acestia au sechestrat o familie si au furat peste 100.000 de euro


Ultimul update: Vineri 03 Februarie 2017 00:19
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2017 13:02
Categorie: Stiri actuale

Pedepse grele si exemplare pentru autorii unei grave talharii petrecute la Navodari.

Sase indivizi au fost condamnati de magistrati, in total, la peste 38 de ani de inchisoare, dupa ce au sechestrat patronul unei cherhalale si pe familia acestuia, apoi au furat din locuinta peste 100.000 de euro. 

Cei sase atacatori cu varste cuprinse intre 23 si 41 de ani au intrat cu forta in vila patronului cherhanalei, i-au sechestrat familia si i-au maltratat pe membrii acesteia. Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 14 septembrie 2015.

Oamenii au fost nevoiti sa le arate agresorilor unde isi tineau economiile astfel incat dupa doua ore de la atac indivizii mascati au plecat cu peste 100 de mii de euro si mai multe bijuterii.

La plecare, atacatorii au distrus cablurile de internet si telefoanele mobile ale victimelor astfel incat acestea sa nu poata sa alerteze in timp util autoritatile.

Dupa trei luni de cautari, cei sase au fost retinuti iar instanta i-a trimis in judecata pentru taharie si complicitate la talharie.

Magistratii au decis condamnarea definitiva a agresorilor cu pedepse cuprinse intre 2 ani si 11 ani de inchisoare.

Din dorinta de-a isi face singur dreptate, un tanar din Prahova s-a ales cu un al doilea dosar penal. Ce acuzatii i se aduc
Barbatul suspectat initial ca ar fi jefuit o banca din Bistrita a fost eliberat. Politistii reiau ancheta de la zero
VIDEO PROTVPLUS.RO