Jaf la o banca din Pitesti. Casiera a facut o greseala uriasa si va fi cercetata pentru neglijenta


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2013 00:31
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2013 19:41
Categorie: Stiri actuale

Un individ, cu un pistol in mana si o cagula pe cap, a amenintat-o pe casiera, care in acel moment tocmai numara incasarile din ziua respectiva. Individul ar fi disparut apoi cu 10.000 de lei, iar politistii il cauta acum peste tot.

Politistii au facut filtre in tot Pitestiul si pe toate soselele din judet.

Banca pradata nu a anuntat oficial suma exacta furata de hot, dar se pare ca ar fi vorba depre 10.000 de lei. Angajata a facut greseala sa scoata banii din sertare ca sa-i numere, fara sa incuie usa bancii. Acum va fi si ea cercetata pentru neglijenta.

Femeia le-a dat anchetatorilor si primele date despre suspect: un barbat cu constitutie atletica, de apoximativ un metru 70, imbracat cu o geaca neagra, cu gluga, care ar fi dat tarcoale, mai intai, prin fata bancii.

Jaful s-a petrecut fulgerator, in doar cateva minute. Omul a intrat, a indreptat spre casiera un pistol si a spus un singur cuvant :"Banii!" Paralizata de spaima, angajata i-a dat teancurile cu bancnote, fara sa mai actioneze butonul de panica.

In banca se mai afla o persoana, intr-un birou din spate, si in momentul in care a auzit strigatul barbatului a apasat alarma.

Pana acum, peste 25 de persoane sunt in vizorul anchetatorilor.

Tags: jaf, furt, banca,

VIDEO PROTVPLUS.RO