Polițiștii au pierdut încă un proces cu trupa "Paraziții". Decizia Tribunalului București

Ultima actualizare: 08-10-2019 15:24
Parazitii
Facebook.com

Tribunalul București a anulat cererea Sindicatului Național al Agentilor de Politie care solicita trupei Paraziții daune de 100.000 de euro, după ce trupa de hip-hop a scos o piesă denumită „Antimiliţie”  pe care poliţiştii o consideră jignitoare

Cererea SNAP a fost înregistrată pe 21 iunie și a fost anulată luni, potrivit portalului instanțelor.

Piesa trupei Paraziţii, pe care sindicalistul o consideră jignitoare pentru poliţişti, se numeşte „Antimiliţie”, şi a fost lansată în vară.

O parte dintre versurile melodiei:

"Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist
N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist
Ba-i lingău convins dacă n-ai nici-un vis fă-te poliţist
Fă-te poliţist! Hai fă-te poliţist!"

“O mizerie mai mare nu se poate. Și noi considerăm că este o bătaie de joc la adresa tuturor poliţiştilor. E adevărat că avem şi noi poliţiştii noştri, cu ghilimelele de rigoare, noi am zis de atâtea ori că avem poliţişti corupţi, poliţişti care nu ştiu să vorbească, să pună problema, dar asta nu înseamnă că îţi poți permite să jigneşti 60.000 de oameni şi familiile lor”, declara în iulie Iulian Surugiu, președintele SNAP.

Este al doilea proces pierdut de poliţişti în faţa membrilor trupei Paraziţii, privind melodia "Antimilite".

Într-un alt caz, tribunalul a respins că inadmisibilă solicitarea SNAP de a şterge melodia "Antimiliție" de pe canalul YouTube şi din spaţiul online, iar membrii trupei să nu mai posteze în mediul online această piesă, fragmente din ea sau orice comentariu, referire, cu privire la versurile melodiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO