Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic

Dată publicare: 24-05-2019 19:30
Dată actualizare: 24-05-2019 19:41


S-a rupt cerul în capitala României. Bucureștiul a fost sub un cod portocaliu de vreme rea vineri după-amiază și a plouat torenţial câteva ore.

Furtuna s-a iscat din senin, după o zi însorită, iar perdeaua de apă a creat haos. Mai multe străzi au fost inundate, pentru că în unele cartiere s-au înregistrat şi 35 de litri pe metru pătrat.

Şuvoaiele au năvălit inclusiv la metrou. Mii de maşini au paralizat în trafic fără nicio şansă să înainteze. Mii de oameni au rămas blocați în nordul Capitalei, pe Șoseaua Petricani, la granița dintre București și Voluntari, pentru că bariera de la trecerea cu calea ferată s-a blocat.

În nordul Capitalei cerul s-a cutremurat după un tunet asurzitor. Ploaia a căzut fără oprire şi în curând totul arăta ca un lac imens.

Pe Bulevardul Expoziţiei apa a ajuns până la capotele autoturismelor parcate, iar şoferii prinşi în trafic abia au putut să înainteze.

Un autobuz a fost prins în șuvoaie în timp ce în valurile acopereau trotuarele.

Şi staţia de metrou Aviatorilor a fost inundată. În câteva imagini surprinse de călători se vede cum oamenii păşesc efectiv prin bălți.

Inclusiv aleea principală a Gării de Nord a fost inundată, iar oamenii abia şi-au cărat bagajele. Cel mai rău a fost în zona de est a Capitalei.

Însă şi cartierele rezidenţiale sunt afectate. În Cosmopolis, în nordul Bucureştiului, deşi ploaia se oprise, apa nu avea pe unde să se scurgă.

Iar la podul Constanța traficul a fost paralizat. La fel s-a întâmplat şi pe Şoseaua Siseşti, sau în sectorul 3 în zona 23 august.

În sectorul 1 pe Şoseaua Chitilei, un tânăr a înlocuit placa de surf cu una de snowboard.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO