Peste 200.000 de pachete cu tigarete de contrabanda, confiscate de Garda de Coasta. Cum a vrut sa le ascunda soferul. FOTO

Ultima actualizare: 28-06-2016 00:02
contrabanda

Ofiterii Garzii de Coasta au desigilat sambata un autocamion in regim de transport rutier international, sosit din Bulgaria pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, incarcat cu peste 200.000 de tigarete de contrabanda, disimulate in role de hartie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Garzii de Coasta, Alexandru Ion, dupa ce a patruns pe teritoriul national, autocamionul bulgaresc a fost monitorizat cu mijloacele de supraveghere informativ-operativa ale structurilor specializate pana la domiciliul unui cetatean roman de pe raza judetului Dolj, unde a si fost interceptat pentru verificarea documentelor de transport, informeaza Agerpres.

Sursa citata a precizat ca deoarece exista suspiciunea ca transporta marfa de contrabanda, autocamionul a fost adus sambata la sediul Garzii de Coasta, din Constanta, unde a fost desigilat pentru verificarea fizica a marfii.

In urma controlului, agentii Garzii de Coasta au descoperit ascuns pachete de tigarete cu filtru, fara timbru fiscal, ascunse in interiorul unor role de hartie, ambalate.

Foto: reporterntv.ro

Autocamionul a fost retinut la sediul Garzii de Coasta, iar cele peste 200.000 de pachete de tigari de contrabanda au confiscate conform procedurilor legale.

Politistii de frontiera continua cercetarile, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curtii de Apel Constanta, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda calificata cu tigari.

La documentarea si instrumentarea cazului au colaborat structuri ale Garzii de Coasta, Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane si Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, avand sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale, Departamentului de Informatii si Protectie Interna si ai Directiei Generale Anticoruptie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curtii de Apel Constanta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO