Nepotul lui Vali Vijelie, retinut dupa ce a injunghiat un tanar de mai multe ori. Prima reactie a cantaretului de manele

Dată publicare: 12-05-2016 10:00
Dată actualizare: 15-05-2016 02:18


Durere in familia manelistului Vali Vijelie. Nepotul acestuia a fost retinut pentru tentativa de omor. Individul este acuzat ca a pus in pericol viata unui tanar de 25 de ani din Bucuresti, dupa ce l-a injunghiat de mai multe ori.

Cei doi au avut o cearta banala, la plecarea dintr-un restaurant aflat in complexul Regie. La aflarea vestilor, cantaretul Vali Vijelie nu recunoaste ca suspectul face parte din neamul sau.

Au venit in schimb politistii de la serviciul Omoruri care il suspecteaza pe Gabriel Vasile de tentativa de omor.

Suspectul, care potrivit anchetatorilor ar fi nepotul manelistului Vali Vijelie, ar fi injunghiat un barbat de 25 de ani acum doua zile. Incidentul s-a petrecut in zona in care sunt cazati studentii din Bucuresti.

Potrivit martorilor victima a plecat dintr-un restaurant din regie insotitat de mai multi cunosti iar printre acestia se afla si agresorul. Insa in momentul in care ar fi ajuns aici in fata caminului p2 s-ar fi luat la cearta, iar tanarul de 25 de ani a fost lovit de mai multe ori cu cutitul.

Una dintre lovituri i-a atins artera femurala. Tanarul a ajuns la spitalul Universitar in soc hemoragic. Medicii au reusit sa-l salveze. Audiat de politisti, nu a putut sa explice de ce a fost ranit insa a povestit ca inainte de toate a stat la aceeasi masa cu nepotul lui Vijelie.

Gabriel Vasile ar fi recunoscut in fata anchetatorilor cele intamplate. De altfel, cei care il cunosc spun ca este implusiv de fel.

Individul a ajuns in arestul politiei, la fel si un amic de-al sau. Vali Vijelie nu il recunoaste de nepot desi autoritatile confirma ca este fiul fratelui sau.

Vali Vijelie: "Nu am nici un nepot Gabi. Nu il stiu, nu ma intereseaza cine e, nu vreau sa fie asociat numele meu, eu am muncit pentru numele asta. Doamna, daca era vreun nepot din familia mea implicat, in secunda 2 eram langa el, indiferent ce facea. Dar am o intrebare. Exista vreo lege in tara asta ca daca esti a lui Gogu sau al lui Vasile nu faci puscarie?"

Acesta este al doilea scandal in care apare numele unui manelist celebru, dupa ce in noaptea de inviere fiul lui Nicolae Guta a batut o tanara intr-un club din Petrosani pentru ca i-a refuzat avansurile.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO