Pedeapsa primită de învățătoarea care și-a umilit elevii: ”Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat”

19-04-2019 13:59


O învăţătoare din Braşov a fost pedepsită de instanţă pentru purtare abuzivă faţă de 4 dintre elevii ei. În urmă cu doi ani, femeia a fost înregistrată în timp ce jignea şi umilea copiii, elevi în clasa a II-a la o şcoală din oraş.

”Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie!... Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti! Ia vino, mă, încoa', la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! Unde ţi-e lucrarea? Ia să vedem!?", striga femeia la copii.

Executarea pedepsei a fost însă amânată cu doi ani. Dacă în acest interval de timp femeia va săvârşi cu intenţie o nouă infracţiune, va fi trimisă după gratii.

În plus, fosta învăţătoare a fost obligată să plătească fiecăruia dintre cei patru elevi daune morale şi materiale cuprinse între 200 şi 3 mii de lei. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO