Atentie soferi: parapetii de protectie de pe Valea Prahovei nu protejeaza

Ultima actualizare: 05-05-2012 21:28

Parapetii de protectie s-au transformat intr-unii de pericol, pe Valea Prahovei, dupa cum acuza multi dintre soferii care au drum prin zona.

Autoritatile au facut "o treaba romaneasca" si au montat, pe marginea drumului, niste obstacole care nu prea rezista la impact . Numai in week-end, patru oameni au ajuns la spital si trei masini in prapastie din aceasta cauza.

Un sofer a derapat cu masina pe serpentinele de la Posada si s-a izbit de parapetul numit si de protectie. In acel moment, parapetul a cedat, iar masina a cazut in prapastie, masina rostogolindu-se de aproape 15 ori.

Alte doua accidente s-au petrecut exact in aceeasi zona, dupa exact acelasi scenariu. Cu viteza mica, spun si politistii, masinile au derapat pe o pata de combustibil de pe sosea, au lovit parapetul si s-au dus in prapastie.

Situatia e identica pe mai toata Valea Prahovei. Administratorii soselei recunosc ca parapetii sunt inutili. Spun ca ar trebui montati stalpi de beton, dar structura actuala a drumului nu permite asta. Ar fi nevoie de o lucrare serioasa de consolidare, pe bani multi pe care Administratia nu ii are acum. Are, nu are, va trebui sa le plateasca despagubiri soferilor, pentru ca le vor cere in instanta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO