Patru femei prinse la furat haine de firma din mall. Metode inedite

Ultima actualizare: 06-05-2012 23:24

Zile intregi de filaj si o armata de ofiteri sub acoperire. Atat au investit politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale sector 3 pentru a prinde in flagrant 4patru tinere care furau haine din magazinele de firma aflate in mall-urile Capitalei

 

Femeile actionau doar impreuna, dupa un scenariu bine pus la punct si apoi vindeau produsele cu preturi mult mai mici. Acum sunt cercetate in libertate, pentru furt calificat. Cu doua genti special confectionate, fetele plecau prin mall-uri la furat.

Doua atrageau atentia vanzatoarelor sau agentilor de paza, iar celelalte doua umpleau gentile pana la refuz. Din cauza foliilor de aluminiu introduse in captuseala, sistemele de alarma nu detectau obiectele neplatite. Si tinerele furau tot ce le pica in maini: fuste, bluze, rochii, pantaloni, chiar lucruri pentru copii. Acestea erau vandute apoi cu un preturi mult mai mici.

Femeile s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. Politistii au restituit hainele firmei de la care au fost furate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO