Accident cu semne de intrebare. Calin Popescu Tariceanu a lovit un taxi

Ultima actualizare: 17-09-2012 02:38

Soferul Calin Popescu Tariceanu a fost implicat aseara, in Bucuresti, intr-un accident inca nelamurit. O tamponare usoara cu un taxi, pe soseaua Stefan cel Mare. S-ar fi produs din cauza fostului premier care nu a acordat prioritate, declara martorii.

Codul spune ca Tariceanu ar fi trebuit sa ramana pieton. Nu este insa clar nici macar daca cei doi conducatori s-au inteles amiabil ori s-au vazut la sectie si asteapta ca politia sa decida vinovatul.

Calin Popescu Tariceanu era la volanul unei masini sport de lux, una din impresionanta sa colectie. Martorii spun ca autourismul fostului premier a venit dispre Piata Victoriei si a taiat linia de tramvai de pe Soseaua Stefan cel Mare. Nu se stie daca a vrut sa intoarca sau sa intre pe Aleea Circului, insa s-a tamponat pe partea dreapta cu taxiul care circula regulamentar si nu a mai putut evita impactul.

In aceste conditii, soferul Calin Popescu Tariceanu a incalcat doua regului de circulatie care ar conduce la suspendarea permisului de conducere. Prima este incalcarea liniei continue si a doua neacordarea de prioritate masinilor care veneau dinspre Bucur Obor.

Echipajul politiei rutiere aparut in zona le-a cerut documentele soferilor si i-a luat la intrebari. Soferul de taxi i-a povestit agentului ca fostul prim-ministru nu i-a acordat prioritate si asa s-a ajuns la accident, situatie pedepsita de codul rutier cu suspendarea permisului pentru 60 de zile.

Politistii au notat cateva lucruri, dupa care au hotarat sa i testeze pe cei doi cu etilotestul. Nu se stie de ce agentii nu au facut si o cercetare la fata locului pentru a stabili vinovatul. Este evident ca s-au petrecut incalcari ale codului rutier care duc la suspendarea carnetului.

Brigada Rutiera a transmis ca, pana luni, nu poate comunica oficial daca cei doi conducatori s-au inteles pe cale amiabila ori s-au prezentat la politie.

Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa dea vreo declaratie despre cele intamplate.

In aceeasi zona de pe Stefan cel Mare, zilnic, zeci de soferi incalca aceeasi regula de circulatie si trec linia continua.

Hunedoara: Doua femei, lovite de trasnet la o stana. Una dintre ele a murit

Strauss-Kahn, "liber" in Manhattan. Ce spun vecinii despre fostul sef FMI

 


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO