Pasii urmatori in ancheta tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase. Ce spun procurorii


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 17:13
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2012 18:27
Categorie: Stiri actuale

Procurorii planuiesc noi audieri pentru saptamana viitoare in dosarul tentativei de suicid, iar avocatii lui Adrian Nastase intocmesc hartii peste hartii pentru a-i face mai usoara viata de condamnat fostului premier.

Deja s-a stabilit peste doua saptamani un termen pentru analizarea cererii de amanare a pedepsei, insa aparatorii vor sa grabeasca lucrurile.

Deocamdata, procurorii i-au audiat pe ofiterii care au fost in locuinta familiei Nastase si pe cei care au facut parte din echipajul de pe ambulanta.

Dar nu pot incheia cercetarea pana cand nu vor discuta inclusiv cu fostul permier. Apoi vor fi audiati si membrii familiei. Cel mai probabil, toate aceste lucruri se vor intampla saptamana viitoare. De asemenea, sunt asteptate rezultatele expertizei balistice. Revolverul si glontul tras de Nastase se afla acum in posesia autoritatilor.

Nici avocatii politicianului n-au timp de odihna. Ei au depus inca de joi o cerere de amanare a pedepsei cu trei luni care se va judeca in data de 5 iulie.

In plus, spune Lucian Bolcas, avocatul lui Adrian Nastase: ''Lucram pe de o parte la o contestatie in anulare in care importam problema prescriptiei, la o cerere de revizuire intemeiata pe acte noi si evident la o cerere adresata CEDO''.

Avocatii se grabesc sa obtina eliberarea, macar temporara, a clientului lor. Atata timp cat acesta se afla in spital nu poate fi incarcerat.

Adrian Nastase a implinit 62 de ani. Ce spun medicii despre sanatatea fostului premier
Adrian Nastase a interzis citirea
Fanii Apple au crezut ca l-au vazut pe Steve Jobs in imaginea asta. Fotografia de 1 mil. de like-uri
VIDEO PROTVPLUS.RO