Mihail Boldea a fost internat la Spitalul de Urgenta din Galati dupa ce i s-a facut rau

Ultima actualizare: 01-11-2012 15:13
Mihail Boldea a fost internat la Spitalul de Urgen...
Mihail Boldea a fost internat la Spitalul de Urgen...

Caldura i-a jucat feste deputatului Mihail Boldea. Acesta a ajuns noaptea trecuta la Spitalul de Urgenta din Galati, dupa ce i s-a facut rau in arestul politiei.

Medicii spun ca stresul si arsita ultimelor zile au fost principalele cauze, dar au descoperit ulterior ca pacientul sufera si de un ulcer duodenal. Boldea va ramane internat o vreme, intr-o rezerva, dar va fi pazit strict ca in penitenciar.

Medicii veniti azi-noapte, cu o ambulanta SMURD, nu vorbesc despre o stare critica, ci despre o deshidratare severa, care se poate ameliora prin perfuzii si apoi printr-un regim special.

Surse din cadrul spitalului sustin ca Boldea nu va fi operat. Totodata, medicii i-au confirmat un ulcer duodenal, boala aparuta cel mai probabil tot din cauza stresului. Singurul care l-a putut vizita, cu exceptia medicului care se ocupa de el, a fost fratele sau, director al Directiei de Sanatate Publica Galati.

Mihail Boldea se afla sub paza. El spune ca a cedat din punct de vedere fizic dupa ce procurorii au inceput sa ii prezinte, saptamana aceasta, materialul de urmarire penala, dar si din cauza caldurii insuportabile din arestul politiei.

Dupa cateva ore in care fratele deputatului a putut sa iasa si sa intre nestingherit in salon, procurorii i-au pus interdictie. Valentin Boldea s-a revoltat, pe motiv ca este si doctorul lui de familie si, teoretic, ar trebui sa aiba voie sa isi vada oricind pacientul. Dar procurorii au fost de neclintit.

Mihail Boldea este inchis de 3 luni, dupa ce procurorii DIICOT l-au retinut pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, instigare la fals si uz de fals, precum si complicitate la spalare de bani. Prejudiciul, spun anchetatorii, ar depasi un milion de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO