Parintii DJ-ului care s-a sinucis i-au pus in sicriu microfonul si castile de la ultima emisie. Claudiu, inmormantat duminica

Dată publicare: 20-09-2014 19:13
Dată actualizare: 23-09-2014 06:59


Orice tristete purtai in suflet si orice oprelisti ti-au aparut in cariera... nu trebuia sa renunti la viata. Este mesajul incarcat de durere pe care l-au transmis, pe pagina lui de Facebook, o multime de prieteni si apropiati ai lui Claudiu Roman.

La priveghiul DJ-ului de Radio care a fost gasit fara suflare in apartamentul sau, oamenii au vrut si sa-i incurajez, cumva, pe parintii si iubita celui care, la 34 de ani, si-a curmat viata.

S-au oprit brusc si bataile inimii si ceasul care batea, de 15 ani, oriunde Claudiu facea emisiuni de radio. Vocea s-a stins. Azi au vorbit pentru el, firav, panglici pe coroane de flori, aduse pe rand la biserica din cartierul Berceni. Regrete eterne...

"O voce absoluta , un prieten de suflet.....Nu cred ca nu mai esti draga Claudiu"

In cuvinte putine, sute de oameni si-au marturisit doliul in singurul loc unde lumea noastra moderna permite tristetea, fara ca altii sa ne poata vedea lacrimile.

Pe pagina de facebook a lui Claudiu Roman, prieteni vechi si admiratori ai muncii lui de la radio s-au intrebat zadarnic de ce s-a intamplat asa ceva, si unde isi va gasi cel disparut odihna de veci...

Si-l amintesc pe Claudiu mereu zambitor si tonic, cu o pasiune nebuna pentru radio; mergea la serviciu sa transmita nu doar informatii, ci si optimism, incurajari. Sa provoace, cu orice pret, zambete si dorinta de a merge mai departe.

"A cazut cerul pe mine... Ma uit cu durere la conversatiile noastre scrise si.... mi se rupe sufletul... Nu-mi vine sa cred....trebuia sa ne vedem la o cafea", scrie Oana Vlad.

"Ne-am cunoscut acum multi ani in Cafeneaua Actorilor, eu Dj, tu Mc ! De atunci te-am apreciat si am stiut ca vei ajunge acolo unde ti-ai dorit.....din pacate ai ales un alt drum......!", i-a scris si Deejay Zet.

Trupul tanarului a fost adus, pentru priveghi, la capela bisericii din cartierul in care a copilarit. Au venit sa isi ia ramas bun si fosti colegi din scoala primara, care spun ca n-au banuit ca elevul care vorbea grabit avea sa devina un talentat om de radio. Parintii au hotarat sa ii puna alaturi, in sicriu, microfonul si casca folosite la ultimele sale emisiuni.

Parintii indurerati au stat alaturi de singurul fiu mai tot timpul; au iesit din capela doar sa ii conduca spre Claudiu pe cunoscutii socati de vestea mortii lui. Retraind iar si iar momentul in care l-au gasit pe Claudiu fara suflare, mama, tatal si iubita lui au cerut celor din jur discretie.

Si pentru ca nu-l stiau bolnav ci doar dezamagit ca a fost nevoit sa se mute de la un radio la altul, nu pot intelege ce l-a facut sa renunte la viata. Depresia a frant pe vecie un destin luminos si a rapit sansa ca omul de radio sa ii invete pe altii ca, indiferent de greutati, viata este nepretuita.

Claudiu Roman va fi inmormantat duminica la pranz, in cimitirul Metalurgiei din Capitala.


VIDEO PROTVPLUS.RO