Pompierii au alergat disperati dupa apa in timp ce un incendiu a distrus doua hale in Bucuresti

20-09-2014 19:02


Un incendiu extrem de puternic a mistuit un depozit de hartie si mase plastice de la marginea Bucurestiului.

Flacarile au inghitit doua hale uriase iar misiunea pompierilor a fost extrem de grea pentru ca in zona nu exista nici o sursa de apa. 12 masini de interventie au fost alimentate la o balastiera din apropiere, iar situatia a fost tinuta sub control abia dupa 4 ore. Un om a suferit un atac cu panica si altul s-a intoxicat cu fumul dens care putea fi vazut de la kilometri distanta.

Intreaga structura de metal s-a prabusit din cauza flacarilor puternice, stalpi imensi din metal s-au indoit de parca ar fi fost facuti din aluat.

Incendiul a izbucnit la una dintre halele in care se flau cantitati uriase de hartie si materiale din plastic. Flacarile s-au extins cu o viteza uriasa si au cuprins repede si un al doilea depozit. Un angajat a fost salvat in ultimul moment de un coleg.

Pompierii spun ca in zona societatii ce detine halele nu au gasit hidranti, ca sa-si umple rezervoarele masinilor cu apa, imediat dupa ce le-au golit in timpul misiunii. Asa ca au fost nevoiti sa gaseasca o alta sursa de alimentare in apropiere. Echipajele celor 12 autospeciale au pierdut mai mult timp pe drumuri, decat la stingerea incendiului.

Anchetatorii vor verifica daca proprietarul halelor are toate avizele necesare functionarii societatii. Pompierii vor incerca sa afle si cauza izbucnirii incendiului.
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO