Panica in Galati. Pasagerii unui autobuz de transport in comun au coborat speriati, in urma unui incendiu

Dată publicare: 04-04-2015 17:34
Dată actualizare: 07-04-2015 07:05


Mai multi calatori dintr-un autobuz apartinand societatii locale de transport public in comun din Galati au coborat speriati din mijlocul de transport in comun din cauza unui incendiu izbucnit la motor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, maiorul Eugen Chirita, a declarat ca sambata dupa-amiaza pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la compartimentul motor al unui autobuz de transport calatori din municipiul Galati, potrivit Mediafax.

Autobuzul, aflat in trafic, a fost oprit de catre sofer pe strada Brailei, in apropierea Palatului de Justitie, cand acesta a fost sesizat de un calator ca din spatele masinii iese un fum gros. Imediat ce a soferul a oprit autobuzul, calatorii au coborat speriati, iar la scurt timp au ajuns la fata locului pompierii care au reusit sa lichideze flacarile ce se manifestau la compartimentul motor al autovehiculului.

"Calatorii deja coborasera din autobuz cand au ajuns pompierii, iar soferul intervenea cu extinctoare pentru stingerea incendiului. Nu au existat victime, iar pompierii au reusit in scurt timp sa lichideze flacarile. Din primele cercetari a reiesit ca incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la compartimentul motor", a spus maiorul Eugen Chirita. Conducerea societatii locale de transport public in comun, Transurb, spune ca autobuzul avariat in urma incendiului avea toate reviziile tehnice facute la zi.

"Autobuzul are toate reviziile, inspectia tehnica etc., nu stim inca din ce motiv s-a produs incendiul la compartimentul motor. Vom vedea care este motivul. Intre timp, autobuzul a fost tractat si dus la baza. In locul lui, pe traseu a fost introdus un alt autobuz pentru transportul calatorilor", a declarat directorul Transurb Galati, Genica Totolici.


VIDEO PROTVPLUS.RO