(P) Lenjerii de pat la reducere la magazinul online de lenjerii de pat si accesorii Patone.ro

28-12-2020 12:33

Patone

Somnul reprezintă cel mai important aspect dacă îți dorești să ai o zi cât mai productivă.

 

Iar pentru a avea un somn liniștit și neîntrerupt trebuie să ai așternuturile potrivite. Magazinul online Patone îți oferă o gamă diversă de lenjerii de pat din diferite materiale și de diferite dimensiuni. La Patone vei găsi lenjerii de pat Cocolino, lenjerii de pat Finet, lenjerii de pat Bumbac Satinat și multe alte așternuturi care așteaptă să fie descoperite de tine.

 

Care sunt cele mai importante aspecte de avut un vedere când vrei să cumperi o lenjerie nouă de pat?

 

Se știe că sentimentul unei lenjerii de pat nou schimbată și așezată pe pat este incomparabil, în special după ce ajungi acasă după o zi plină la muncă. Calitatea unei lenjerii este foarte importantă deoarece aceasta îți creează confortul dorit și te ajută să ai un somn mult mai liniștit. În plus, industria textilelor din România s-a dezvoltat semnificativ în ultima perioadă, iar gama este mult mai diversă.

Cum menționam anterior, la Patone găsești câte un set de lenjerii de pat pentru fiecare sezon sau în funcție de propriile criterii. Dacă ești în căutarea unei lenjerii de pat din Bumbac Satinat, vei găsi o multitudine de culori și modele. În plus, aceste seturi se pliază perfect pe orice anotimp, fie că e cald sau frig afară, confortul tot ridicat va fi.

La fel de importante sunt și alte caracteristici, precum permeabilitatea aerului, densitatea materialului, rezistența la uzură, tipul de țesătură sau textura, designul, culorile și inclusiv ambalajul.

Ce tipuri de lenjerii de pat găsești la Patone?

 

Gamă de lenjerii de pat de la Patone este una diversă și apreciată de către clienți datorită unui aspect important, toate produsele sunt confecționate în țară, la Pucioasa. Cu toate aceste, este evident că există și anumite preferințe. Astfel, cele mai populare așternuturi de la Patone sunt seturile de lenjerii de pat Finet, lenjerii de pat Damasc, lenjerii de pat 3D Digital Print, dar și cele mai actuale, seturile de lenjerii Crăciun. Din categoria de accesorii, în topul preferințelor se află gama de pilote lână iarnă damasc care sunt perfecte pentru această iarnă.

La fel de apreciate sunt și ofertele care se regăsesc pe site. Constant, vei găsi lenjerii de pat la reducere care au un raport calitate-preț foarte bun și avantajos. Având în vedere că echipa Patone susține producătorii români, vei avea parte de o lenjerie nouă de pat confecționată în țară cu ajutorul unor tehnologii avansate și de către niște profesioniști pasionați.

De asemenea, o altă ofertă atractivă constă într-un pachet complet format din lenjerie + pilotă + 2 perne. Cel mai important aspect este faptul că în această ofertă intră o gamă diversă de lenjerii din mai multe categorii. Astfel, aceasta reprezintă ocazia perfectă să te reinoiesti total.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid

 

Toate tipurile de lenjerii de pat Pucioasa au capacitatea ţesăturii de a absorbi apa, sunt permeabile la aer şi vapori şi se potrivesc de minune în orice tip de dormitor. Oferta este una variată şi cuprinde aşternuturi ce pot fi utilizate atât în sezonul rece, cât şi în sezonul cald!

Livrarea comenzilor se face simplu şi rapid oriunde în ţară, iar transportul este gratuit pentru comenzile de peste 400 lei!

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO