Sergiu Nicolaescu: "Il pot compara pe Serban Ionescu cu un alt mare disparut al nostru, Amza Pellea"

Serban Ionescu

"A plecat Serban, un om minunat, cu o generozitate extraordinara", a marturisit actrita Florina Cercel la aflarea decesului lui Serban Ionescu.

Actrita Florina Cercel spune ca Serban Ionescu, decedat miercuri seara, la 62 de ani, era "un om minunat, un om cu o generozitate extraordinara".

"A plecat Serban", a spus actrita, remarcand ca moartea lui Serban Ionescu a urmat decesului unui alt mare actor, Iurie Darie.

"Dumnezeu i-a iubit ca i-a luat. Si unul, si celalalt au avut o suferinta indelungata si nu meritau. Au fost prea buni actori, prea buni oameni, ca sa sufere atat de mult", a spus Florina Cercel.

Ea si-a amintit ca a jucat cu Serban Ionescu intr-un film si ca au stat impreuna doua luni, undeva in Delta, ocazie cu care l-a cunoscut bine.

Citește și
Serban Ionescu
Serban Ionescu a murit. Trupul actorului a fost depus la Teatrul National Bucuresti
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

"Un om minunat, un om cu o generozitate extarordinara", a afirmat Florina Cercel.

Oana Pellea despre Serban Ionescu: Ramane studentul cu zambet timid, iubit de profesorul lui, Amza

Actrita Oana Pellea scrie, pe pagina sa de Facebook, ca, pentru ea, Serban Ionescu ramane Pelicanu', studentul cu zambet timid, talentat "si iubit de profesorul lui, Amza".

"Pentru mine o sa ramana Pelicanu' ...studentul cu zambet timid, inalt si ca un argint viu, talentat si iubit de profesorul lui, Amza, ce ne venea in casa, cu respect si iubire. Mi-a fost si o sa-mi fie drag. Dumnezeu sa te odihneasca, Serban Ionescu!", scrie Oana Pellea, transmitand condoleante familiei actorului.

Florin Zamfirescu: Serban Ionescu a fost un om minunat, un coleg extraordinar

Florin Zamfirescu a declarat ca regreta decesul colegului sau Serban Ionescu, care a fost "un om minunat si un coleg extraordinar", precizand totodata ca se bucura ca acesta a scapat de chinul care i-a marcat ultima parte a vietii.

"Lasa in urma roluri, o amintire a celor care l-au iubit, un copil si ne lasa pe toti in urma. Serban Ionescu a plecat", a spus trist Florin Zamfirescu.

Cei doi se cunosteau de pe vremea cand erau studenti, dupa cum a mai spus Zamfirescu. El a precizat ca Serban Ionescu a fost un actor si un om minunat, dar si un coleg extraordinar.

"Intr-un fel ma bucur ca a scapat de chin, pentru ca stiu prin ce a trecut", a spus Zamfirescu.

Florin Zamfirescu a mai spus ca a apreciat "taria si echilibrul" pe care Serban Ionescu le avea, in ciuda faptului ca era foarte bolnav.

Medeea Marinescu: Serban Ionescu, un om minunat, care s-a stins ingrozitor de devreme

Actrita Medeea Marinescu a declarat ca Serban Ionescu a fost un om minunat, care "s-a stins ingrozitor de devreme" si ca va avea tot timpul amintirea lui "frumoasa si luminoasa".

Medeea Marinescu a vorbit despre Serban Ionescu, decedat miercuri seara, la varsta de 62 de ani, ca despre un om "plin de farmec", care "emana buna dispozitie in jur".

Actrita a spus ca a tinut legatura cu fiul lui Serban Ionescu si al Magdei Catone, iar baiatul, extrem de talentat, ii va calca pe urme tatalui sau.

"Daca exista o raza de lumina, e amintirea lui ca om si a rolurilor pe care le-a lasat in urma , iar o a doua este fiul sau, pe care l-a adorat", a afirmat Medeea Marinescu.

In ceea ce priveste relatia actorilor mai tineri cu Serban Ionescu, actrita a caracterizat-o drept "una de mare camaraderie".

"O sa am tot timpul amintirea lui frumoasa si luminoasa", a incheiat Medeea Marinescu.

Sergiu Nicolaescu: Moartea lui Serban Ionescu este o mare pierdere pentru cinematografia noastra

Regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat, joi, ca moartea lui Serban Ionescu este o mare pierdere pentru cinematografia romaneasca.

"Serban Ionescu a fost un actor de exceptie, care putea interpreta cu usurinta orice rol, indiferent daca era vorba despre unul in drama sau in comedie", a declarat Sergiu Nicolaescu, adaugand: "L-as putea compara din acest punct de vedere cu un alt mare disparut al nostru, Amza Pellea. Dumnezeu sa-l ierte!".

Rodica Popescu Bitanescu: Serban Ionescu a fost puternic si a stiut sa se imprieteneasca cu moartea

Rodica Popescu Bitanescu a declarat ca Serban Ionescu a fost un mare om si un mare luptator, care a avut puterea sa nu se sperie si sa se imprieteneasca cu moartea.

Rodica Popescu Bitanescu a spus ca nu va vorbi in aceste momente triste despre cat de mare actor a fost Serban Ionescu, care a decedat miercuri seara, la varsta de 62 de ani, ci va vorbi despre omul Serban Ionescu.

"Eu o sa vorbesc despre faptul ca Serban a fost un mare om, care, de peste un an si jumatate, s-a luptat cu aceasta boala necrutatoare", a spus actrita.

Dorel Visan: Serban Ionescu era un actor unic, care semana doar cu el insusi

Dorel Visan a spus ca Serban Ionescu a fost "un actor unic, care nu semana decat cu el insusi", iar moartea sa reprezinta o pierdere mai ales pentru filmul romanesc.

"Serban Ionescu a fost un actor din generatia foarte bine pregatita. Pacat ca generatia asta incet-incet dispare si nu prea se ridica actori tineri suficienti ca sa le ia locul", a mai spus Dorel Visan.

Update 3.01.2013. Sergiu Nicolaescu a murit. Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe.

Mai multe detalii puteti afla de aici: 

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sergiu-nicolaescu-a-murit.html

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Serban Ionescu, un actor care si-a trait meseria prin toti porii.
Serban Ionescu, un actor care si-a trait meseria prin toti porii. "Ion", rolul vietii

Vestea disparitiei lui Serban Ionescu a bulversat lumea artistica. Toti cei care l-au cunoscut ii deplang moartea si se roaga pentru sufletul sau, eliberat acum, dupa atata suferinta.

Serban Ionescu a murit. Trupul actorului a fost depus la Teatrul National Bucuresti
Serban Ionescu a murit. Trupul actorului a fost depus la Teatrul National Bucuresti

"Din toate intamplarile mele, placute sau neplacute, am pastrat mereu samanta unui zambet". Dar iata, ca la doar 62 de ani, dupa o infernala suferinta in care n-a mai fost loc de niciun suras, Serban Ionescu s-a retras din luminile rampei.

Recomandări
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor

Traficanţi români de persoane, condamnaţi în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România şi îi exploatau.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.