O pensionara din Dambovita a ramas fara banii de inmormntare, dupa ce a fost jefuita de 2 femei. Pretextul folosit de hoate

22-02-2016 17:21

Doua individe fara suflet i-au furat banii de inmormantare unei pensionare, de 85 de ani, din Dambovita.

I-au batut la usa sub pretextul ca ii aduc bucate de pomana, de la o vecina din bloc. In timp ce una o tinea de vorba pe batrana, cealalta a scotocit in sifonier si i-a luat toti banii, 1200 de lei. Apoi au fugit.

Proprietara apartamentului este vaduva de 12 ani si locuieste singura. Din cauza ca nu mai poate merge si sta mai tot timpul in pat, biata femeie este ajutata la treburi de o vecina miloasa.

Aceasta a fost martora la tot episodul in urma caruia pensionara a ramas fara banii pusi deoparte pentru inmormantare

Iuliana Balan, pagubita: "Au zis ca sunt de la vecina de sus, de la etajul 3, i-a spus si numele".

Reporter: Cati bani v-au furat?
Pagubita: 12 milioane, ii aveam si eu acolo, cand oi muri sa imi ia cosciugul.

Nici prin gand nu le-a trecut proprietarei si vecinei ei ca tinerele, niciuna mai mare de 25 de ani, au intrat in locuinta cu gandul sa fure.

Constanta Stroe, vecina păgubitei: Una m-a scos pe mine afara sub diferite motive, m-a dus la bucatarie sa aranjam, cealalta mica, a venit si pe urma m-a sunat dansa. Cand am venit mi-a zis - doamna, astea au fost hoate, mi-au furat banii din geanta

Dupa ce au lasat pomana pe masa femeii, si au bagat banii acesteia in buzunar, individele s-au facut nevazute. Abia intr-un final batrana si-a dat seama ca a fost jefuita si a alertat politia.


politistii din Moreni sunt in alerta si sunt pe urmele celor doua necunoscute. Acestea sunt acuzate de furt, iar daca vor fi gasite vinovate risca pana la 7 ani in spatele gratiilor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO