O masina a luat foc intr-o parcare din Timisoara. Proprietarul sustine ca incendiul a fost provocat intentionat

27-02-2015 07:38


Un incendiu violent a distrus joi noaptea o masina de teren, în Timisoara. Iar toate datele sugereaza ca focul a fost pus intentionat.

Barbatul crede ca s-au razbunat pe el, cei carora le-a luat autoturismele de pe strada. Anchetatorii au stabilit insa, in prima faza, ca vehiculul a ars din cauza unui scurtcircuit.

Un incendiu violent a cuprins noaptea trecuta aceasta masina de teren. Proprietarul, patronul unei firme de ridicari auto din Timisoara, sustine ca a primit amenintari si este sigur ca cineva ii vrea raul.

Razvan Nedelcu, proprietarul masinii: "100 la suta e razbunare, sase masini acelasi mod. Acum doua zile am fost amenintat clar cu subiect si predicat ca mi se vor incendia masini intr-una din parcarile in care operez. Era iminent ca se va intampla din nou."

Eduard Costache, ISU Timisoara: "Incendiul se manifesta sub capota si o parte din habitaclu. A ars undeva la 30 la suta materialele combustibile de sub capota si bordul."

Povestea s-a repetat de 6 ori in ultimii doi ani, povesteste disperat proprietarul. Trei dintre autoturisme au ars chiar in fata blocului in care locuieste timisoreanul. Ultima a fost cumparata la mana a doua cu 4.000 de euro si nu era asigurata.

Razvan Nedelcu, proprietarul masinii: "Ora este standarda, acelasi interval orar. Este vorba de aceeasi persoana, acelasi modus operandi."

Firma barbatului a fost implicata in numeroase scandaluri. Cel mai rasunator a avut loc vara trecuta, cand un sofer s-a baricadat in semn de protest in masina care i-a fost ridicata din parcarea privata a unui magazin.

Reclamatiile au ajuns si la primarie. Edilii au adoptat o hotarare de consiliu prin care intrezic ridicarea masinilor de catre alte firme, in afara de societatea primariei care se ocupa cu administrarea drumurilor publice.

Nicolae Robu, primarul orasului Timisoara: "Lumea crede ca sunt angajati de primarie. Nu exista nicio relatie, ba dimpotriva noi le-am interzis activitatea."

Politistii au deschis si de aceasta data un dosar penal pentru incendiere.

VIDEO PROTVPLUS.RO