O explozie urmata de un incendiu a produs panica la Reghin. 50 de pompieri au intervenit de urgenta cu 10 autospeciale

Ultima actualizare: 21-06-2017 07:18

O explozie puternica, urmata de incendiu, s-a produs, sambata seara, la o fabrica de prelucrare a lemnului din Reghin, judetul Mures.

Hala imensa, cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, a fost cuprinsa de flacari, si peste 50 de pompieri si voluntari au intervenit.

Nu a fost nimeni ranit in explozie si incendiu, dar pagubele sunt considerabile.

Barbat: "Doua bubuituri am auzit si o flacara mare in partea aia si pe urma un fum mare."

Explozia s-a produs intr-una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a lemnului din regiune. Alarma a fost data de cativa muncitori, care, pana la sosirea pompierilor, au incercat in zadar sa opreasca flacarile.

Barbat: "A luat foc, a explodat. Fumega destul de tare, e rumegus si praf si lemn."

50 de pompieri si voluntari si peste zece autospeciale din Reghin, Tirgu-Mures si comunele invecinate au ajuns la fata locului. Cum in hala existau - pe langa foarte mult lemn - si substante chimice, pompierii s-au temut de inca o explozie.

Cristian Virag, purtator de cuvant ISU Mures: "Incendiul s-a produs la instalatia de transport materiale. Interventia a fost foarte dificila."

Incendiul a fost stins dupa mai bine de trei ore. Pe tot parcursul noptii, un echipaj pentru situatii de urgenta a ramas sa supravegheze zona.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO