O atleta de succes din Romania, oprita din cursa pentru Campionatul European de un maidanez. "De 2 luni muncesc pentru asta"

Ultima actualizare: 27-02-2014 07:01

Daniela Carlan, vicecampioana nationala la semi-maraton si multipla campioana nationala, ar putea rata participarea la Balcaniada si la calificarile pentru Campionatul European, deoarece a fost muscata de un caine.

Sportiva alerga prin cel mai mare parc din Sibiu, cand a fost atacata de doi maidanezi. Unul dintre ei a muscat-o de gamba. Tanara va trebui sa isi amane antrenamentele cateva saptamani.

Daniela isi face antrenamentele de ani de zile in Parcul Sub Arini din Sibiu. Nu este prima data cand cainii o latra cainii, insa luni unul dintre ei a muscat-o de picior.

Daniela Carlan: "M-a prins cu coltii de gamba si am reusit sa imi trag piciorul din gura lui. Si au intervenit ceilalti doi baieti care erau in zona si m-au ajutat sa scap''.

Tanara a avut noroc ca era imbracata gros si spera sa nu ii fie afectat muschiul. Deocamdata nu poate calca pe picior fara sa simta durere.

Daniela Carlan: ''Eram in plina pregatire, muncesc de doua luni de zile pentru concursurile care urmeaza. Trebuie sa imi spuna doctorul sportiv daca este muschiul afectat, sper sa nu, dar se amana toate concursurile mele cu 2-3 saptamani. Si nu stiu nici la Balcaniada daca voi putea sa particip''.

In Sibiu, de la inceputul anului aproape 60 de persoane au ajuns la Spital dupa ce au fost muscate de caini.

Gheorghe Grecu, localnic: "Sunt zone pe unde pe unde sunt caini, frecventeaza, zilnic stau acolo, au cuibul lor si acolo ataca. Am observat ca stau si dintr-o data vezi ca apar si sunt in jurul piciorului."

Daca orasele au inceput euthanaserea cainilor fara stapan, conform legii, autoritatile de Sibiu inca n-au demarat aceste proceduri.

Mirela Gligore, purtator de cuvant Primaria Sibiu: "In aceasta luna va fi supus aprobarii Consiliului Local regulamentul de activitate al serviciului specializat care va permite conform noii legislatii si eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt revendicati in termenul stabilit de lege''.

Daniela Carlan este multipla campioana nationala la semimaraton. Ea este hotarata sa dea in judecata Primaria Sibiului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!