Nuntă cu 150 de persoane, oprită de polițiști la Tecuci. Cum au încercat petrecăreții să se ascundă

16-01-2021 19:36


În jur de 150 de petrecăreți au dat socoteală pentru participarea la o nuntă, în Tecuci. Oamenii s-au ținut de un plan pe care-l credeau bine pus la punct.

Au parcat la câteva străzi distanță și au venit pe jos la local. În imaginile surprinse în momentul în care au intrat forțele de ordine se vede că nu prea le păsa de respectarea distanței. Iar masca... îi cam incomoda.

Polițiștii îi vor amenda, nu înainte ca Direcția de Sănătate Publică să verifice dacă nu cumva vreunul dintre ei trebuia să stea în izolare sau carantină. Vor fi sancționați și organizatorul și administratorul restaurantului.

În timpul săptămânii, alte câteva zeci de persoane au participat la o petrecere privată similară. Polițiștii îi caută pentru a-i amenda.

Potrivit IPJ Galaţi, joi seară, în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918, are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri.

„Sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Tecuci, poliţiştii au descins la această locaţie, unde au fost identificate 140 persoane, care participau la eveniment. Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu”, arată comunicatul de presă al IPJ Galaţi.

„După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment”, au transmis reprezentanții Poliției.

Evenimentele publice cu aflux de persoane sunt interzise în pandemie.


VIDEO PROTVPLUS.RO