Nume importante ale politicii româneşti, audiate în dosarul Lucan. Florian Bodog şi Emil Boc, citați de procurori

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Actualul Ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, cât şi primarul Clujului, Emil Boc vor fi audiați în dosarul medicului Mihai Lucan. Citaţiile nu au ajuns însă la timp, aşa că audierea va fi reprogramată.

UPDATE 14:30 Nume importante ale politicii româneşti vor fi audiate în dosarul medicului Mihai Lucan. Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au fost citaţi joi la sediul DIICOT, însă cei doi nu s-au prezentat deoarece citaţiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora să fie reprogramată.

Numele lor au fost menţionate de un denunţător din dosar care i-a acuzat că l-ar fi sprijinit în activitatea sa pe urolog, acţionând preferenţial.

Florian Bodog şi Emil Boc au primit citaţiile de la procurorii DIICOT ca să fie audiaţi în calitate de martori. Nu se ştie deocamndata când vor avea loc aceste întâlniri.

Numele lor au fost menţionate de către Emanuel Ungureanu, depustat USR şi denunţător în acesta caz. Acesta susține că cei doi dar şi Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, l-ar fi sprijinit de-a lungul anilor pe medicul urolog Mihai Lucan care ar fi primit un teren de 1000 de metri pătraţi în centrul Clujului printr-o hotărâre de consiliu local, la un preţ ridicol de mic, potrivit denunţătorului.

Este terenul pe care medicul Lucan şi-a construit clinica privată Lukmed. Încă de miercuri seara Florin Bodog, Emil Boc şi Gheorghe Funar au reacţionat şi au spus că nu au nicio legătură cu medicul Lucan și că nu l-au sprijinit în niciun fel pe acesta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO