"Nu ma puteam opune". Confesiunile socante facute de Monica Gabor in fata procurorilor

×
Codul embed a fost copiat

"I-am spus ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza si m-a violat"! Suna bulversant, chiar daca declaratia a fost facuta de o femeie care pare extrem de sigura pe ea.

Se numeste Monica Gabor si si-a deschis sufletul in fata procurorilor, carora le-a povestit in detaliu cum Dinu Damaschin, cel care se recomanda protectorul ei, a vandut-o ca pe o marfa. Individul a nenorocit foarte multe fete.

Povestea Monicai Gabor seamana cu povestile celorlalte tinere care ar fi fost racolate de Dinu Damaschin.

Mai intai, fetele erau convinse ca vor face cariera si un ban cinstit. Apoi, erau santajate sau amenintate pana cand cedau si acceptau sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti, unii oameni de afaceri. Asa a patit si Monica.

Ea a povestit anchetatorilor cum a fost pacalita ca va munci la un restaurant si a intrat intr-un anturaj din care a reusit cu greu sa iasa. A fost adusa la Bucuresti unde a fost cazata la un hotel. I s-ar fi propus sa intretina relatii sexuale cu administratorul hotelului, insa a refuzat, iar omul a inteles ca are de-a face cu o victima.

Citește și
Monica Gabor
"Tatal biologic al Monicai Gabor" ar fi obligat-o pe fosta doamna Columbeanu sa se prostitueze
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Totul a inceput insa la Bacau. Monica Gabor a fost luata de Damaschin, de acasa cu acceptul parintilor ei. Fata a spus ca va merge pe litoral sa munceasca intr-un restaurant. In realitate, Monica a ajuns in locuinta lui Damaschin, iar seara iesea cu acesta in oras. Asista cum erau plasate alte tinere.

In cele din urma a patit-o si Monica. Ea le-a povestit procurorilor ca a fost agresata sexual, dupa ce a reusit sa scape de cateva ori de avansurile unor barbati.

"Vazand ca nu accept sa ma culc cu el si nici cu alti barbati, intr-o seara Dinu Damschin m-a dus la "L", unde l-a invitat pe C.T si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da acestuia pentru 1000 de dolari, iar CT a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la hotel. Impotriva vointei mele, am fost cu acesta la hotel. Am inceput sa plang, i-am spus lui CT ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat", suna o parte din declaratia Monicai Gabor.

Acesta a fost doar inceputul cosmarului pentru Monica Gabor care a marturisit ca a fost vanduta rand pe rand catre diversi oameni de afaceri sau interlopi din Bacau si Bucuresti. Damaschin a incercat sa faca acelasi lucru si cu Ramona, sora ei.

"Afland ca am o sora mai mica, Dinu m-a pus sa o sun si sa o chem in oras si pe aceasta, respectiv pe Ramona, in varsta de 15 ani, iar eu am acceptat sa fac acest lucru deoarece nu ma puteam opune cererilor formulate de Damaschin, avand in vedere varsta acestuia, precum si faptul ca se manifesta violent fata de mine si alte fete", mai spune Monica.

De altfel, Damaschin ar fi racolat zeci de copile pe care le pregatea pentru a deveni dame de companie.

Convorbire telefonica:

"DOMNUL: Arata bine?
CONSTANTIN: Pai asa.... bruneta, cutare, cutare na. Trebuie oleacă de umblat la ea, dar nu arata rau. Pentru misiunile care vreau eu s-o infiltrez.
DOMNUL: Aha.
CONSTANTIN: Tu trebuie sa-i zici: asculta-l pe domnul Dinu, umbla-i la cap ca scoatem om din tine, cutare, cuvinte din astea, da?
DOMNUL: Da, da, da."

Anchetatorii spun ca Damaschin incerca sa plaseze fete inclusiv in paturile unor persoane cu functii publice, pe care apoi sa le santajeze si sa-si asigure astfel protectie.

Din probele care apar la dosar se pare ca printre clientii lui Damaschin se afla si fostul boxeur Daniel Dancuta. Damaschin se asigura ca Dancuta sa aiba parte de compania celor mai frumoase fete, atunci cand acesta sosea in oras.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Anchetatori: Monica Gabor a fost
Anchetatori: Monica Gabor a fost "obligata de Dinu Damaschin sa se prostitueze"

Dinu Damaschin si alti doi complici au fost arestati preventiv vineri seara. Cel care sustinea ca este tatal Monicai Gabor este considerat de procurorii DIICOT un personaj machiavelic.

"Tatal biologic al Monicai Gabor" ar fi obligat-o pe fosta doamna Columbeanu sa se prostitueze

Dinu Damaschin, barbatul care s-a laudat ani in sir ca el este tatal biologic al Monicai Gabor, a fost retinut pentru crima organizata de procurorii DIICOT.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.